Iščemo novo sodelavko, sodelavca za delo na področju digitalizacije dolgotrajne oskrbe in socialnega varstva.

Na fotografiji so štiri roke, vsaka iz svoje strani slike, ki se stikajo v pesteh. Od zapestij navzgor se po rokavih vidi, da so oblečeni v bele srajce. Pod njimi je miza s kalkulatorjem, telefonom, tablico, računalnikom, skodelico kave, mapo z listi, časopisom in pisali.

Na Inštitutu RS za socialno varstvo iščemo novo sodelavko ali sodelavca za delo na področju digitalizacije dolgotrajne oskrbe in socialnega varstva – razpis: Iskanje dela – Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (gov.si).

Delo obsega sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju raziskav potreb uporabnikov, pripravi vsebinskih izhodišč za razvoj novih informacijskih rešitev, razvoju metodologij zbiranja in upravljanja podatkov ter koordinaciji aktivnosti z različnimi deležniki. Zaželene so izkušnje na področju informatike, raziskav oziroma razvoja informacijskih rešitev, dela s podatkovnimi bazami ali zbiranja in zahtevnejših statističnih obdelav podatkov.

Na IRSSV vam ponujamo:

  • Delo v navdihujočem in spodbudnem delovnem vzdušju z ekipo uveljavljenih strokovnjakov s področja socialnega varstva, dolgotrajne oskrbe in digitalizacije.
  • Delo v zdravem delovnem okolju, kjer cenimo raznolikost naših zaposlenih.
  • Usklajevanje poklicnega in družinskega življenja s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo dela na daljavo.
  • Sodelovanje v raziskovalnih projektih, ki omogočajo karierno napredovanje in udeležbo na različnih konferencah in izobraževanjih.
  • Sodelovanje z ljudmi, ki imajo željo nekaj spremeniti!

Če imate kakšna dodatna vprašanja, nam pišite na: deinstitucionalizacija@siol.net.