Usposabljanja za osebne asistente, strokovne vodje, usklajevalce osebne asistence, uporabnike in zakonite zastopnike 2023

Inštitut RS za socialno varstvo po Pravilniku o osebni asistenci (Uradni list RS, št. 26/22 in 27/23) izvaja usposabljanja za osebne asistente, strokovne vodje, usklajevalce osebne asistence, uporabnike in zakonite zastopnike.

Pred prijavo vas vljudno prosimo, da preberete: Protokol izvajanja uposabljanja za osebne asistente, strokovne vodje, usklajevalce osebne asistence, uporabnike in zakonite zastopnike.

POMEMBNO:

 • Prijavo izvedejo izvajalci osebne asistence.
 • Na dodatna usposabljanja ne prijavljate oseb, ki so v tekočem letu opravile osnovni program usposabljanja, saj bodo dodatno usposabljanje potrebovali šele naslednje leto.
 • 1. dodatno usposabljanje vsebuje program oz. vsebine, izvedene v letu 2022, in je namenjen tistim, ki se v letu 2022 dodatnega usposabljanja na IRSSV niso udeležili.
 • 2. dodatno usposabljanje je namenjeno tistim, ki so se v letu 2022 že udeležili dodatnega usposabljanja na IRSSV.
 • PROSIMO, DA JE VSAK POSAMEZEN UDELEŽENEC PRIJAVLJEN S SVOJIM E-MAIL NASLOVOMVEČ PRIJAV UDELEŽENCEV Z ISTIM E-MAIL NASLOVOM NI DOVOLJENO.

PRIJAVO IZVEDETE NA SPODNJI POVEZAVI:

https://usposabljanja.irssv-sozo.si/

 

Po prijavi bosta izvajalec osebne asistence in udeleženec prejela potrditveni e-mail. Šele po potrditvi, je prijava veljavna. V kolikor e-maila niste prejeli, prosimo preverite še neželeno pošto/spam. Izvajalce prosimo, da na to opozorijo prijavljene udeležence.

Več informacij lahko pridobite na e-mailu: osebna.asistenca@irssv.si

Dogodki

vsi dogodki
 • tor 23 Nov
  23
  november torek

  VABILO NA DELAVNICO V OKVIRU PROJEKTA SCIROCCO EXCHANGE: KOORDINACIJA NA PODROČJU ZDRAVSTVENIH IN SOCIALNOVARSTVENIH STORITEV – PRENOS ZNANJA IZ BASKIJE

  Online

  Več
 • tor 30 Avg
  30
  avgust torek

  Uvodna konferenca Nacionalne kontaktne točke EaSI

  Ljubljana

  Več
 • sob 29 Apr
  29
  april sobota

  VABILO NA WEBINAR VOICES FOR JUSTICE

  Online

  Več
Skip to content