Povabilo k sodelovanju pri novih razvojnih projektih

Na Inštitutu RS za socialno varstvo bomo predvidoma z junijem in s septembrom 2024 zaposlili nove sodelavce za temeljne razvojne projekte, pri katerih bomo z raziskovanjem, izobraževanjem, svetovanjem, koordinacijo deležnikov in terenskim delom prispevali h ključnim sistemskim spremembam v Republiki Sloveniji na področjih:
– dezinstitucionalizacije: preobrazba velikih institucij za ljudi z oviranostjo v skupnostne storitve
– dolgotrajne oskrbe: podpora pri uveljavljanju Zakona o dolgotrajni oskrbi in pripravi nacionalnega programa
– digitalizacije socialnega varstva in dolgotrajne oskrbe: vsebinska podpora pri razvoju informacijskih sistemov in baz podatkov
Projekti bodo trajali štiri leta in pol. Iščemo predvsem osebe z znanji s področij socialnega dela, družboslovnih, filozofskih in ekonomskih ved ter informatike. Iščemo posameznike z znanjem iz dotičnih področij projektov ali osebe brez izkušenj, ki bi se v letu 2024 vpisali na doktorski študij in se na ta način posvetili tem področjem dela. Iščemo ljudi, ki so kreativni, prilagodljivi, sistematični, zavzeti, motivirani, zavezani človekovim pravicam in radi delajo v timu.

Na IRSSV vam ponujamo:
• Delo v navdihujočem in spodbudnem delovnem vzdušju in delo z ekipo uveljavljenih strokovnjakov s področja socialnega varstva, dolgotrajne oskrbe in digitalizacije.
• Delo v zdravem in poštenem delovnem okolju, kjer cenimo raznolikost naših zaposlenih.
• Usklajevanje profesionalnega in družinskega življenja. Našim zaposlenim ponujamo fleksibilen delovni čas in delo na daljavo.
• Sodelovanje v raziskovalnih projektih, v okviru katerih boste karierno napredovali, pridobili možnosti potovanja in udeležbe na različnih konferencah in izobraževanjih s področja dezinstitucionalizacije, dolgotrajne oskrbe in digitalizacije.
• Sodelovanje z ljudmi, ki imajo željo nekaj spremeniti!

Če vas zanima delo na naših projektih ali če imate kakšna dodatna vprašanja, nam pišite oziroma pošljite svoj življenjepis na: deinstitucionalizacija@siol.net

Skip to content